Bog & idéVanessa Ragans

Bøger skrevet af Vanessa Ragans

2 produkter
2 produkter
Anvendt videnskabsteori
Anvendt videnskabsteoriVanessa Ragans
289,95 DKK
EBOG
(0)
Anvendt videnskabsteori
Anvendt videnskabsteori
Anvendt videnskabsteoriVanessa Ragans
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvendt videnskabsteori

Mere om Vanessa Ragans

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Vanessa Ragans. På listen nedenfor har du Ragans' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anvendt videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Anvendt videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Anvendt videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur

Vanessa Ragans' bøger

Vanessa Ragans har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Vanessa Ragans fås i udvalgte formater. Bøgerne af Ragans er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Anvendt videnskabsteori" af Vanessa Ragans

Det er muligt at købe Vanessa Ragans' "Anvendt videnskabsteori" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Anvendt videnskabsteori" af Vanessa Ragans

Det er muligt at købe Vanessa Ragans' "Anvendt videnskabsteori" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Anvendt videnskabsteori" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Vanessa Ragans