Bog & idéVanessa Sonne-Ragans

Bøger skrevet af Vanessa Sonne-Ragans

Læs mere om Vanessa Sonne-Ragans
4 produkter
4 produkter
Videnskabelighed trin for trin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Videnskabelighed trin for trinVanessa Sonne-Ragans
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Videnskabelighed trin for trin
Anvendt videnskabsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvendt videnskabsteoriVanessa Ragans
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvendt videnskabsteori
Anvendt videnskabsteori
Anvendt videnskabsteoriVanessa Ragans
289,95 DKK
EBOG
(0)
Anvendt videnskabsteori
Anvendt videnskabsteori
Anvendt videnskabsteoriVanessa Sonne-Ragans
249,95 DKK
EBOG
(0)
Anvendt videnskabsteori

Mere om Vanessa Sonne-Ragans

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Vanessa Sonne-Ragans. På listen nedenfor har du de nyeste af Sonne-Ragans' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskabelighed trin for trin" udgivet af Gyldendal - "Anvendt videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Anvendt videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Anvendt videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur

Vanessa Sonne-Ragans' bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Vanessa Sonne-Ragans hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Sonne-Ragans' bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Sonne-Ragans er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vanessa Sonne-Ragans' "Videnskabelighed trin for trin"

"Videnskabelighed trin for trin" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Vanessa Sonne-Ragans "Anvendt videnskabsteori"

Det er muligt at købe Vanessa Sonne-Ragans' "Anvendt videnskabsteori" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Vanessa Sonne-Ragans