Bog & idéVegard Vike

Bøger skrevet af Vegard Vike

Læs mere om Vegard Vike
2 produkter
2 produkter
Vikings at war
Vikings at warVegard Vike
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Vikings at war
Vikings at War
Vikings at WarVegard Vike
289,95 DKK
Paperback
(0)
Vikings at War

Mere om Vegard Vike

Der er flere forskellige bøger skrevet af Vegard Vike til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Vikes seneste bøger.
Bøgerne fra Vegard Vike tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vikings at war" udgivet af Casemate - "Vikings at War" udgivet af Casemate Books - "Vikings at War" udgivet af Casemate Books - "Vikinger i krig" udgivet af Spartacus

Bøger af Vegard Vike

Du kan finde fire bøger af Vegard Vike her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Vegard Vike kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Vike er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vikings at war" af Vegard Vike

Det er muligt at købe Vegard Vikes "Vikings at war" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Casemate, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Vegard Vike "Vikings at War"

"Vikings at War" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Casemate Books.
Detaljer
Fulde navn:
Vegard Vike