Bog & idéVelleius Paterculus

Bøger skrevet af Velleius Paterculus

Læs mere om Velleius Paterculus
1 produkter
1 produkter
En kortfattet romersk verdenshistorie
En kortfattet romersk verdenshistorieVelleius Paterculus
179,95 DKK
Hæftet
(0)
En kortfattet romersk verdenshistorie

Mere om Velleius Paterculus

Der er bare én bog af Velleius Paterculus tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "En kortfattet romersk verdenshistorie". Det er Museum Tusculanum, der har udgivet den på dansk. "En kortfattet romersk verdenshistorie" er desuden tilknyttet serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En kortfattet romersk verdenshistorie" af Velleius Paterculus

Det er muligt at købe Velleius Paterculus' "En kortfattet romersk verdenshistorie" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Paterculus' serie "Studier fra sprog- og oldtidsforskning". Det er Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Paterculus, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Velleius Paterculus