Bog & idéVeronika Peters

Bøger skrevet af Veronika Peters

Læs mere om Veronika Peters
1 produkter
1 produkter
Was in zwei Koffer passt
Was in zwei Koffer passtVeronika Peters
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Was in zwei Koffer passt

Mere om Veronika Peters

Der findes en del bøger skrevet af Veronika Peters på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Peters.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Veronika Peters' bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Die Liebe in Grenzen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det der kan være i to kufferter" udgivet af Gyldendal - "Det der kan være i to kufferter" udgivet af Borgen

Bøger skrevet af Veronika Peters

Veronika Peters har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Veronika Peters bøger i flere forskellige formater. Peters' bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Die Liebe in Grenzen" af Veronika Peters

Hos Bog & idé er "Die Liebe in Grenzen" tilgængelig som lydbog. Veronika Peters' "Die Liebe in Grenzen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Det der kan være i to kufferter" af Veronika Peters

"Det der kan være i to kufferter" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Veronika Peters