Bog & idéVéronique Ovaldé

Bøger skrevet af Véronique Ovaldé

4 produkter
4 produkter
Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændt
Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændtVéronique Ovaldé
269,95 DKK
Hæftet
(4)
Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændt
Fugleliv
FuglelivVéronique Ovaldé
279,95 DKK
Hæftet
(6)
Fugleliv
Ingen er bange for folk, der smiler
Ingen er bange for folk, der smilerVéronique Ovaldé
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Ingen er bange for folk, der smiler
Fugleliv
STREAM
FuglelivVéronique Ovaldé
69,95 DKK
Lydbog
(6)
Fugleliv

Mere om Véronique Ovaldé

Véronique Ovaldé har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Ovaldés seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ingen er bange for folk, der smiler" udgivet af Forlaget Etcetera - "Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændt" udgivet af Etcetera - "Fugleliv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fugleliv" udgivet af Etcetera - "Fugleliv" udgivet af Forlaget Etcetera

Véronique Ovaldés bøger

Véronique Ovaldé har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Ovaldés bøger kommer i flere forskellige formater. Ovaldés bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Véronique Ovaldés "Ingen er bange for folk, der smiler"

Det er muligt at købe Véronique Ovaldés "Ingen er bange for folk, der smiler" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Etcetera, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændt" af Véronique Ovaldé

"Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændt" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Etcetera, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Véronique Ovaldé