Bog & idéVesa Vanhanen

Bøger skrevet af Vesa Vanhanen

Læs mere om Vesa Vanhanen
3 produkter
3 produkter
Raide seitsemän
Raide seitsemänVesa Vanhanen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Raide seitsemän
Seitsemäs helvetti
Seitsemäs helvettiVesa Vanhanen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Seitsemäs helvetti
Seitsemän oikein
Seitsemän oikeinVesa Vanhanen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Seitsemän oikein

Mere om Vesa Vanhanen

Der er flere bøger fra Vesa Vanhanen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Vanhanens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig fin.
- "Seitsemäs helvetti" i serien "Pekka Konttinen" udgivet af SAGA Egmont - "Raide seitsemän" i serien "Pekka Konttinen" udgivet af SAGA Egmont - "Seitsemän oikein " i serien "Pekka Konttinen" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Vesa Vanhanens bøger

Du kan købe tre bøger af Vesa Vanhanen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille Vanhanens bøger som lydbog. Bøgerne af Vanhanen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vesa Vanhanens "Seitsemäs helvetti"

"Seitsemäs helvetti" er til salg som lydbog. Med Vesa Vanhanens "Seitsemäs helvetti" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Vanhanens serie "Pekka Konttinen". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på fin.

Vesa Vanhanen "Raide seitsemän"

"Raide seitsemän" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Vesa Vanhanens "Raide seitsemän" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er med i Vanhanens serie "Pekka Konttinen". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på fin.
Detaljer
Fulde navn:
Vesa Vanhanen