Bog & idéVibe Klarup

Bøger skrevet af Vibe Klarup

Læs mere om Vibe Klarup
2 produkter
2 produkter
Rodskud
BOEGERTILSTAERKPRIS
RodskudJohannes Lundsfryd Jensen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Rodskud
Rodskud
RodskudJacob Bundsgaard
79,95 DKK
EBOG
(0)
Rodskud

Mere om Vibe Klarup

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Vibe Klarup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Klarup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Købt eller solgt" udgivet af Klim - "Rodskud" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Vibe Klarup

Du kan finde to bøger af Vibe Klarup her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Klarup som hæftet. Bøgerne af Klarup er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Vibe Klarups "Købt eller solgt"

Det er muligt at købe Vibe Klarups "Købt eller solgt" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"Rodskud" af Vibe Klarup

"Rodskud" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Vibe Klarup