Bog & idéVibe Larsen

Bøger skrevet af Vibe Larsen

Læs mere om Vibe Larsen
6 produkter
6 produkter
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsenBirgit Kirkebæk
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Bacheloropgaven
BacheloropgavenVibe Larsen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Bacheloropgaven
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Social- og specialpædagogik i teori og praksis
Social- og specialpædagogik i teori og praksisVibe Larsen
549,95 DKK
EBOG
(0)
Social- og specialpædagogik i teori og praksis

Mere om Vibe Larsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Vibe Larsen. På listen nedenfor har du Larsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Social- og specialpædagogik i teori og praksis" udgivet af Frydenlund - "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Inklusion, udsathed og tværprofessionelt samarbejde" udgivet af Frydenlund Academic - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Bacheloropgaven" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Pædagogisk arbejde med tosprogede børn" i serien "Pædagoguddannelsen i fokus" udgivet af Dafolo - "Midt i en mangfoldighed af børn" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Vibe Larsen

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Vibe Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Vibe Larsen fås i flere formater. Vibe Larsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vibe Larsens "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen"

Hos Bog & idé er "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Social- og specialpædagogik i teori og praksis" af Vibe Larsen

"Social- og specialpædagogik i teori og praksis" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibe Larsen