Bog & idéVibe Strøier

Bøger skrevet af Vibe Strøier

2 produkter
2 produkter
Konsulentens grønspættebog
Konsulentens grønspættebogVibe Strøier
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Konsulentens grønspættebog
Innovationspsykologi
InnovationspsykologiMorten Novrup Henriksen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationspsykologi

Mere om Vibe Strøier

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Vibe Strøier. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Strøiers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konsulentens grønspættebog" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Innovationspsykologi" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Konsulentens grønspættebog " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Vibe Strøiers bøger

Du kan købe tre bøger af Vibe Strøier her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Vibe Strøier kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Strøier er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Konsulentens grønspættebog" af Vibe Strøier

"Konsulentens grønspættebog" er tilgængelig online som e-bog. "Konsulentens grønspættebog" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Innovationspsykologi" af Vibe Strøier

Hos Bog & idé er "Innovationspsykologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Vibe Strøier