Bog & idéVibe Udsen & Per Nagel

Bøger skrevet af Vibe Udsen & Per Nagel

Læs mere om Vibe Udsen & Per Nagel
1 produkter
1 produkter
SCANDINAVIAN MODERN HOUSES 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
SCANDINAVIAN MODERN HOUSES 3Vibe Udsen & Per Nagel
323,66 DKK
Indbundet
(0)
SCANDINAVIAN MODERN HOUSES 3

Mere om Vibe Udsen & Per Nagel

Du kan kun købe en enkelt bog af Vibe Udsen & Per Nagel her hos Bog & idé. Det er "Scandinavian Modern Houses". Den er publiceret af Per Nagel på engelsk. "Scandinavian Modern Houses" er desuden udgivet i serien "Scandinavian Modern Houses".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibe Udsen & Per Nagels "Scandinavian Modern Houses"

Det er muligt at købe Vibe Udsen & Per Nagels "Scandinavian Modern Houses" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Nagels serie "Scandinavian Modern Houses". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Per Nagel.

Endnu en af Vibe Udsen & Per Nagel fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Vibe Udsen & Per Nagel