Bog & idéVibeke A. Pedersen

Bøger skrevet af Vibeke A. Pedersen

Læs mere om Vibeke A. Pedersen
1 produkter
1 produkter
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieJan Zimmermann
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie

Mere om Vibeke A. Pedersen

Du kan kun købe en enkelt bog af Vibeke A. Pedersen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Dansk litteraturs historie". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vibeke A. Pedersens "Dansk litteraturs historie"

Hos Bog & idé er "Dansk litteraturs historie" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Vibeke A. Pedersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke A. Pedersen