Bog & idéVibeke Andersson Møller

Bøger skrevet af Vibeke Andersson Møller

Læs mere om Vibeke Andersson Møller
4 produkter
4 produkter
Dansk arkitektur i 1960'erne
Dansk arkitektur i 1960'erneVibeke Andersson Møller
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Dansk arkitektur i 1960'erne
Arkitekten og designeren Bent Karlby
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arkitekten og designeren Bent KarlbyVibeke Andersson Møller
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Arkitekten og designeren Bent Karlby
Danske kunstnertapeter 1930-1965
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danske kunstnertapeter 1930-1965Vibeke Andersson Møller
323,66 DKK
Indbundet
(0)
Danske kunstnertapeter 1930-1965
Farver i funktionalismen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Farver i funktionalismenMag.art. Vibeke Andersson Møller
323,66 DKK
Indbundet
(0)
Farver i funktionalismen

Mere om Vibeke Andersson Møller

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger af Vibeke Andersson Møller. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Andersson Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk arkitektur i 1960'erne" udgivet af Forlaget Rhodos - "Arkitekten og designeren Bent Karlby" udgivet af Rhodos¤i samarbejde med Nationalmuseet¤Syddansk Universitetsforlag - "Danske kunstnertapeter 1930-1965" udgivet af Rhodos¤i samarbejde med Nationalmuseet¤Syddansk Universitetsforlag - "Architectura" i serien "Architectura" udgivet af Arkitektens Forlag - "Farver i funktionalismen" udgivet af NationalMuseet¤Rhodos - "Arkitekten Frits Schlegel" udgivet af Arkitektens Forlag

Mere om Vibeke Andersson Møllers bøger

Vibeke Andersson Møller har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Vibeke Andersson Møller bøger i forskellige formater. Andersson Møller har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Vibeke Andersson Møllers "Dansk arkitektur i 1960'erne"

"Dansk arkitektur i 1960'erne" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Rhodos.

"Arkitekten og designeren Bent Karlby" af Vibeke Andersson Møller

Det er muligt at købe Vibeke Andersson Møllers "Arkitekten og designeren Bent Karlby" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rhodos¤i samarbejde med Nationalmuseet¤Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Andersson Møller