Bog & idéVibeke Andrée Larsen

Bøger skrevet af Vibeke Andrée Larsen

Læs mere om Vibeke Andrée Larsen
2 produkter
2 produkter
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Vibeke Andrée Larsen

Der er flere bøger fra Vibeke Andrée Larsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Vibeke Andrée Larsen

Vibeke Andrée Larsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Vibeke Andrée Larsen fås i samtlige formater. Larsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Vibeke Andrée Larsen

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Vibeke Andrée Larsen "Apopleksi"

Hos Bog & idé er "Apopleksi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Andrée Larsen