Bog & idéVibeke Ankersborg

Bøger skrevet af Vibeke Ankersborg

Læs mere om Vibeke Ankersborg
0 produkter

Mere om Vibeke Ankersborg

Hvis du mangler en bog skrevet af Vibeke Ankersborg, tilbyder vi et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Ankersborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Specialeprocessen" udgivet af Samfundslitteratur - "I Erslevs fodspor" udgivet af Politiske Studier

Vibeke Ankersborgs bøger

Vibeke Ankersborg har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Ankersborg fås blot som hæftet. Bøgerne af Ankersborg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Ankersborgs "Specialeprocessen"

Hos Bog & idé er "Specialeprocessen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"I Erslevs fodspor" af Vibeke Ankersborg

"I Erslevs fodspor" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politiske Studier.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Ankersborg