Bog & idéVibeke Asmussen Frank

Bøger skrevet af Vibeke Asmussen Frank

Læs mere om Vibeke Asmussen Frank
1 produkter
1 produkter
Folkesundhed
FolkesundhedRasmus Bysted Møller
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhed

Mere om Vibeke Asmussen Frank

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Vibeke Asmussen Frank. På listen nedenfor har du de seneste af Franks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kriminalitet og illegale rusmidler" i serien "Samfund og rusmidler" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kriminalitet og illegale rusmidler" i serien "Samfund og rusmidler" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Folkesundhed" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Vibeke Asmussen Frank

Der er tre tilgængelige bøger af Vibeke Asmussen Frank hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Vibeke Asmussen Frank fås i et udvalg af formater. Franks bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vibeke Asmussen Franks "Kriminalitet og illegale rusmidler"

Hos Bog & idé er "Kriminalitet og illegale rusmidler" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Kriminalitet og illegale rusmidler" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Samfund og rusmidler". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Vibeke Asmussen Frank "Kriminalitet og illegale rusmidler"

Hos Bog & idé er "Kriminalitet og illegale rusmidler" tilgængelig som pdf. Endnu en af Vibeke Asmussen Frank skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er med i serien "Samfund og rusmidler". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Asmussen Frank