Bog & idéVibeke Axelsen

Bøger skrevet af Vibeke Axelsen

Læs mere om Vibeke Axelsen
6 produkter
6 produkter
Basiskemi B, 2. udgave
Basiskemi B, 2. udgaveHelge Mygind
409,95 DKK
Hardback
(0)
Basiskemi B, 2. udgave
Basiskemi C, 3. udgave
Basiskemi C, 3. udgaveVibeke Axelsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Basiskemi C, 3. udgave
Basiskemi A, 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basiskemi AOle Vesterlund Nielsen
323,96 DKK
Hardback
(0)
Basiskemi A
Basiskemi A, 2. udgave
Basiskemi A, 2. udgaveOle Vesterlund Nielsen
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Basiskemi A, 2. udgave
Basic Chemistry C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basic Chemistry CV. Axelsen
332,96 DKK
Hæftet
(1)
Basic Chemistry C
Basiskemi A Xperimentér
Basiskemi A XperimentérOle Vesterlund Nielsen
1329,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Basiskemi A Xperimentér

Mere om Vibeke Axelsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Vibeke Axelsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Axelsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basiskemi A Xperimentér" i serien "Basiskemi" udgivet af Haase og Søns Forlag A/S - "Basiskemi C Xperimentér" udgivet af Haase & Søns Forlag - "Basiskemi A. Facit " i serien "Basiskemi" udgivet af Haase & Søns Forlag as - "Basiskemi A" i serien "Basiskemi" udgivet af Haase - "Basiskemi A" i serien "Basiskemi" udgivet af Haase og Søns Forlag A/S

Mere om Vibeke Axelsens bøger

Du kan bestille fem bøger af Vibeke Axelsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Axelsens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Axelsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basiskemi A Xperimentér" af Vibeke Axelsen

Hos Bog & idé er "Basiskemi A Xperimentér" tilgængelig som spiralryg. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Vibeke Axelsen. Bogen er med i serien "Basiskemi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Haase og Søns Forlag A/S.

Vibeke Axelsen "Basiskemi C Xperimentér"

Det er muligt at købe Vibeke Axelsens "Basiskemi C Xperimentér" som spiralryg. Endnu en af Vibeke Axelsen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Haase & Søns Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Axelsen