Bog & idéVibeke Bengtson og Jonas Bohn

Bøger skrevet af Vibeke Bengtson og Jonas Bohn

Læs mere om Vibeke Bengtson og Jonas Bohn
1 produkter
1 produkter
Is hele året
Is hele åretVibeke Bengtson og Jonas Bohn
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Is hele året

Mere om Vibeke Bengtson og Jonas Bohn

Der findes flere forskellige bøger af Vibeke Bengtson og Jonas Bohn tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Bohns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iskager" udgivet af muusmann'forlag - "Isdrinks" udgivet af muusmann'forlag - "Is hele året " i serien "Muusmann' gastro" udgivet af muusmann'forlag

Mere om Vibeke Bengtson og Jonas Bohns bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Vibeke Bengtson og Jonas Bohn hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Vibeke Bengtson og Jonas Bohn fås i flere formater. Bohn har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne publiceret af muusmann'forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Bengtson og Jonas Bohns "Iskager"

Det er muligt at købe Vibeke Bengtson og Jonas Bohns "Iskager" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er muusmann'forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Vibeke Bengtson og Jonas Bohn "Isdrinks"

Hos Bog & idé er "Isdrinks" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er muusmann'forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Bengtson og Jonas Bohn