Bog & idéVibeke Bengtson

Bøger skrevet af Vibeke Bengtson

Læs mere om Vibeke Bengtson
1 produkter
1 produkter
Is hele året
Is hele åretVibeke Bengtson og Jonas Bohn
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Is hele året

Mere om Vibeke Bengtson

Der findes en del bøger af Vibeke Bengtson tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Bengtsons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iskager" udgivet af muusmann'forlag - "Is hele året" i serien "Muusmann' gastro" udgivet af Muusmann - "Isdrinks" udgivet af muusmann'forlag - "Is hele året" i serien "Muusmann' gastro" udgivet af muusmann'forlag

Bøger af Vibeke Bengtson

Du kan bestille fire bøger af Vibeke Bengtson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bengtsons bøger fås i et udvalg af formater. Bengtson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Bengtsons "Iskager"

Hos Bog & idé er "Iskager" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af muusmann'forlag.

Vibeke Bengtson "Is hele året"

"Is hele året" er tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Is hele året" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Muusmann' gastro". Det er Muusmann, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Bengtson