Bog & idéVibeke Bjarnø

Bøger skrevet af Vibeke Bjarnø

Læs mere om Vibeke Bjarnø
2 produkter
2 produkter
DidIKTikk : digital kompetanse i praktisk undervisning  (3.utg.)
DidIKTikk : digital kompetanse i praktisk undervisning (3.utg.)Monica Johannesen
709,95 DKK
Hæftet
(0)
DidIKTikk : digital kompetanse i praktisk undervisning (3.utg.)
Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom
Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasseromFinn Aarsæther
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom

Mere om Vibeke Bjarnø

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Vibeke Bjarnø. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Bjarnø.
Bøgerne fra Vibeke Bjarnø kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "DidIKTikk : digital kompetanse i praktisk undervisning (3.utg.)" udgivet af Fagbokforlaget - "Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom" udgivet af Gyldendal akademisk - "Språklig mangfold og læring" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Vibeke Bjarnøs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Vibeke Bjarnø hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bjarnøs bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Bjarnø er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Vibeke Bjarnøs "DidIKTikk : digital kompetanse i praktisk undervisning (3.utg.)"

"DidIKTikk : digital kompetanse i praktisk undervisning (3.utg.)" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom" af Vibeke Bjarnø

"Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Bjarnø