Bog & idéVibeke Boelt og Martin Jørgensen

Bøger skrevet af Vibeke Boelt og Martin Jørgensen

Læs mere om Vibeke Boelt og Martin Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Læsning - Teori og praksis
Læsning - Teori og praksisVibeke Boelt og Martin Jørgensen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Læsning - Teori og praksis

Mere om Vibeke Boelt og Martin Jørgensen

Der er kun én bog af Vibeke Boelt og Martin Jørgensen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Læsning - Teori og praksis". Det er Kvan, der har udgivet den på dansk. "Læsning - Teori og praksis" er desuden en del af serien "Teori og praksis".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vibeke Boelt og Martin Jørgensens "Læsning - Teori og praksis"

"Læsning - Teori og praksis" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Teori og praksis". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kvan.

Dette er en også en skøn bog fra Jørgensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Boelt og Martin Jørgensen