Bog & idéVibeke Christensen

Bøger skrevet af Vibeke Christensen

Læs mere om Vibeke Christensen
2 produkter
2 produkter
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empiriske undersøgelser og metodiske grebBent Sortkær
314,96 DKK
Bog
(0)
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
Formativ evaluering
Formativ evalueringTorben Spanget Christensen
359,95 DKK
Hæftet
(1)
Formativ evaluering

Mere om Vibeke Christensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Vibeke Christensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Christensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" udgivet af Gyldendal - "Det ved vi om - feedback" i serien "Det ved vi om" udgivet af Dafolo - "Feedback i danskfaget " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Feedback i danskfaget (inkl. hjemmeside)" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Vibeke Christensens bøger

Vibeke Christensen har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Vibeke Christensen bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Christensen udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Christensens "Empiriske undersøgelser og metodiske greb"

Hos Bog & idé er "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Vibeke Christensen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Vibeke Christensen "Det ved vi om - feedback"

Hos Bog & idé er "Det ved vi om - feedback" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Christensens serie "Det ved vi om". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Christensen