Bog & idéVibeke Diness Borup & Jakob Dall

Bøger skrevet af Vibeke Diness Borup & Jakob Dall

Læs mere om Vibeke Diness Borup & Jakob Dall
1 produkter
1 produkter
Basal Biokemi - med klinisk perspektiv
Basal Biokemi - med klinisk perspektivVibeke Diness Borup & Jakob Dall
179,95 DKK
Hardback
(0)
Basal Biokemi - med klinisk perspektiv

Mere om Vibeke Diness Borup & Jakob Dall

Der er bare én bog af Vibeke Diness Borup & Jakob Dall tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Basal Biokemi - med klinisk perspektiv". Det er FADL's Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basal Biokemi - med klinisk perspektiv" af Vibeke Diness Borup & Jakob Dall

Det er muligt at købe Vibeke Diness Borup & Jakob Dalls "Basal Biokemi - med klinisk perspektiv" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Dall, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Diness Borup & Jakob Dall