Bog & idéVibeke Engell-Sørensen

Bøger skrevet af Vibeke Engell-Sørensen

Læs mere om Vibeke Engell-Sørensen
1 produkter
1 produkter
Akut sygepleje
Akut sygeplejeMerete Gregersen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Akut sygepleje

Mere om Vibeke Engell-Sørensen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Vibeke Engell-Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Engell-Sørensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Akut sygepleje" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Vibeke Engell-Sørensen

Du kan købe tre bøger af Vibeke Engell-Sørensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Engell-Sørensens bøger som hæftet. Engell-Sørensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Akut sygepleje" af Vibeke Engell-Sørensen

Hos Bog & idé er "Akut sygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Akut sygepleje" af Vibeke Engell-Sørensen

Det er muligt at købe Vibeke Engell-Sørensens "Akut sygepleje" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Engell-Sørensen