Bog & idéVibeke Fantoft Magnesen

Bøger skrevet af Vibeke Fantoft Magnesen

Læs mere om Vibeke Fantoft Magnesen
1 produkter
1 produkter
Hekling til barnerommet
Hekling til barnerommetVibeke Fantoft Magnesen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Hekling til barnerommet

Mere om Vibeke Fantoft Magnesen

Vibeke Fantoft Magnesen har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Magnesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Hekling til barnerommet" udgivet af Forlaget Press - "Hekling til småfolk" udgivet af Pantagruel

Bøger skrevet af Vibeke Fantoft Magnesen

Der er to tilgængelige udgivelser af Vibeke Fantoft Magnesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe Magnesens bøger som indbundet. Bøgerne af Magnesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Fantoft Magnesens "Hekling til barnerommet"

Hos Bog & idé er "Hekling til barnerommet" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Forlaget Press.

Vibeke Fantoft Magnesen "Hekling til småfolk"

Hos Bog & idé er "Hekling til småfolk" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Pantagruel.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Fantoft Magnesen