Bog & idéVibeke Fladkjær Nielsen

Bøger skrevet af Vibeke Fladkjær Nielsen

Læs mere om Vibeke Fladkjær Nielsen
1 produkter
1 produkter
Lean i kvægbruget
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lean i kvægbrugetVibeke Fladkjær Nielsen
269,96 DKK
Paperback
(0)
Lean i kvægbruget

Mere om Vibeke Fladkjær Nielsen

Der findes en del bøger skrevet af Vibeke Fladkjær Nielsen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog for kvæghold" udgivet af Landbrugsforlaget - "Håndbog for kvæghold" udgivet af Landbrugsforlaget - "Lean i kvægbruget" udgivet af Lean Farming Publishing - "Håndbog for kvæghold" udgivet af SEGES - "Lean i kvægbruget" udgivet af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget¤Overtaget: Lean Farming Publishing

Bøger skrevet af Vibeke Fladkjær Nielsen

Du kan bestille fem bøger af Vibeke Fladkjær Nielsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Vibeke Fladkjær Nielsen fås i samtlige formater. Nielsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Håndbog for kvæghold" af Vibeke Fladkjær Nielsen

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Nielsen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Landbrugsforlaget.

"Håndbog for kvæghold" af Vibeke Fladkjær Nielsen

Dette er en også en skøn bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Landbrugsforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Fladkjær Nielsen