Bog & idéVibeke Fuglsang Bliksted

Bøger skrevet af Vibeke Fuglsang Bliksted

Læs mere om Vibeke Fuglsang Bliksted
2 produkter
2 produkter
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
559,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi
Tværfaglig supervision
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tværfaglig supervisionTine Heede
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Tværfaglig supervision

Mere om Vibeke Fuglsang Bliksted

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Vibeke Fuglsang Bliksted. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bliksteds nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv terapi" udgivet af Munksgaard - "Tværfaglig supervision" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Vibeke Fuglsang Bliksted

Vibeke Fuglsang Bliksted har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bliksteds bøger kommer i forskellige formater. Bliksteds bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kognitiv terapi" af Vibeke Fuglsang Bliksted

Hos Bog & idé er "Kognitiv terapi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Tværfaglig supervision" af Vibeke Fuglsang Bliksted

"Tværfaglig supervision" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Fuglsang Bliksted