Bog & idéVibeke Glaser

Bøger skrevet af Vibeke Glaser

Læs mere om Vibeke Glaser
2 produkter
2 produkter
Den frie lekens vilkår
Den frie lekens vilkårCecilie D. Fodstad
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Den frie lekens vilkår
Den verdifulde foreldresamtalen
Den verdifulde foreldresamtalenVibeke Glaser
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Den verdifulde foreldresamtalen

Mere om Vibeke Glaser

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Vibeke Glaser. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Glasers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Den frie lekens vilkår" udgivet af Universitetsforlaget - "Utvikling, lek og læring i barnehagen : forskning og praksis" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger skrevet af Vibeke Glaser

Vibeke Glaser har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Glasers bøger kommer bare som hæftet. Glasers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den frie lekens vilkår" af Vibeke Glaser

Hos Bog & idé er "Den frie lekens vilkår" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Vibeke Glaser "Utvikling, lek og læring i barnehagen : forskning og praksis"

"Utvikling, lek og læring i barnehagen : forskning og praksis" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Glaser