Bog & idéVibeke Heide-Jørgensen

Bøger skrevet af Vibeke Heide-Jørgensen

Læs mere om Vibeke Heide-Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Allahs piger
STREAM
Allahs pigerVibeke Heide-Jørgensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Allahs piger
Allahs piger
Allahs pigerVibeke Heide-Jørgensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Allahs piger

Mere om Vibeke Heide-Jørgensen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Vibeke Heide-Jørgensen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Heide-Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Allahs piger" udgivet af Saga - "Allahs piger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Allahs piger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Vibeke Heide-Jørgensens bøger

Vibeke Heide-Jørgensen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Heide-Jørgensens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Heide-Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Heide-Jørgensens "Allahs piger"

"Allahs piger" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Vibeke Heide-Jørgensen "Allahs piger"

"Allahs piger" kan købes som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Allahs piger" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Heide-Jørgensen