Bog & idéVibeke Hetmar

Bøger skrevet af Vibeke Hetmar

Læs mere om Vibeke Hetmar
2 produkter
2 produkter
Fagpædagogik
FagpædagogikVibeke Hetmar
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Fagpædagogik
Fagpædagogik
FagpædagogikVibeke Hetmar
179,95 DKK
EBOG
(0)
Fagpædagogik

Mere om Vibeke Hetmar

Vibeke Hetmar har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hetmar.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Labyrint" udgivet af Dansklærerforeningen - "Fagpædagogik" i serien "Didaktiske studier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Fagpædagogik" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Unges valg og fravalg i ungdomsuddannelserne" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Rockwool Fondens Forskningsenhed. Syddansk Universitetsforlag - "Faglighed og dannelse" udgivet af KvaN

Bøger skrevet af Vibeke Hetmar

Der er fem tilgængelige bøger af Vibeke Hetmar hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Hetmars bøger kommer i forskellige formater. Vibeke Hetmar bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Labyrint" af Vibeke Hetmar

Hos Bog & idé er "Labyrint" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Vibeke Hetmar "Fagpædagogik"

Hos Bog & idé er "Fagpædagogik" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Fagpædagogik" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Didaktiske studier". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Hetmar