Bog & idéVibeke Irene Samberg

Bøger skrevet af Vibeke Irene Samberg

Læs mere om Vibeke Irene Samberg
1 produkter
1 produkter
Sundhedspleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedsplejeElse Guldager Christensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedspleje

Mere om Vibeke Irene Samberg

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra Vibeke Irene Samberg. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Samberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedspleje" udgivet af Munksgaard - "Sundhedspleje" udgivet af Gyldendal

Vibeke Irene Sambergs bøger

Vibeke Irene Samberg har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Vibeke Irene Samberg kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Samberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sundhedspleje" af Vibeke Irene Samberg

Det er muligt at købe Vibeke Irene Sambergs "Sundhedspleje" som e-bog (pdf-format). "Sundhedspleje" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedspleje" af Vibeke Irene Samberg

Hos Bog & idé er "Sundhedspleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Irene Samberg