Bog & idéVibeke Krøll

Bøger skrevet af Vibeke Krøll

Læs mere om Vibeke Krøll
1 produkter
1 produkter
Kliniske retningslinjer
Kliniske retningslinjerLinda Schumann Scheel
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kliniske retningslinjer

Mere om Vibeke Krøll

Der findes forskellige bøger fra Vibeke Krøll tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Krøll.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet" udgivet af - - "Kliniske retningslinjer" udgivet af Munksgaard - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Munksgaard - "Kliniske retningslinjer" udgivet af Gyldendal - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Vibeke Krøll

Der er fem tilgængelige bøger af Vibeke Krøll hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Vibeke Krøll kan købes i samtlige formater. Krølls bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet" af Vibeke Krøll

Det er muligt at købe Vibeke Krølls "Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er -, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Vibeke Krøll "Kliniske retningslinjer"

"Kliniske retningslinjer" findes på den digitale boghylde som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Kliniske retningslinjer" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Krøll