Bog & idéVibeke Kruse

Bøger skrevet af Vibeke Kruse

Læs mere om Vibeke Kruse
1 produkter
1 produkter
Albert Skitser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Albert SkitserVibeke Kruse
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Albert Skitser

Mere om Vibeke Kruse

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Vibeke Kruse. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kruse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Albert Skitser" udgivet af Jelling - "Albert Bertelsen fra Vejle" udgivet af Forlaget Jelling - "Ingrids Univers" udgivet af Jelling - "Albert Bertelsen" udgivet af Forlaget Jelling

Bøger skrevet af Vibeke Kruse

Der er fire tilgængelige udgivelser af Vibeke Kruse hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Vibeke Kruse fås i samtlige formater. Bøgerne af Kruse er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Kruses "Albert Skitser"

Det er muligt at købe Vibeke Kruses "Albert Skitser" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Jelling, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Albert Bertelsen fra Vejle" af Vibeke Kruse

"Albert Bertelsen fra Vejle" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Jelling.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Kruse