Bog & idéVibeke Lindhardt

Bøger skrevet af Vibeke Lindhardt

Læs mere om Vibeke Lindhardt
1 produkter
1 produkter
Dronningens kirketekstiler
Dronningens kirketekstilerAnne Hedeager Krag
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Dronningens kirketekstiler

Mere om Vibeke Lindhardt

Der er forskellige bøger fra Vibeke Lindhardt tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lindhardts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dronningens kirketekstiler" udgivet af Gyldendal - "Se min kåbe" udgivet af bibelselskabet

Bøger skrevet af Vibeke Lindhardt

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Vibeke Lindhardt hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Lindhardt kommer kun som indbundet. Lindhardts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Vibeke Lindhardts "Dronningens kirketekstiler"

"Dronningens kirketekstiler" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Vibeke Lindhardt "Se min kåbe"

Det er muligt at købe Vibeke Lindhardts "Se min kåbe" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af bibelselskabet.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Lindhardt