Bog & idéVibeke Manniche og Mai Manniche

Bøger skrevet af Vibeke Manniche og Mai Manniche

Læs mere om Vibeke Manniche og Mai Manniche
1 produkter
1 produkter
CoROpå
BOEGERTILSTAERKPRIS
CoROpåVibeke Manniche og Mai Manniche
179,96 DKK
Hæftet
(5)
CoROpå

Mere om Vibeke Manniche og Mai Manniche

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Vibeke Manniche og Mai Manniche. På listen nedenfor ser du Manniches seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "CoROpå" udgivet af LIVA - "Børnemad 2" udgivet af Liva

Bøger af Vibeke Manniche og Mai Manniche

Vibeke Manniche og Mai Manniche har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Vibeke Manniche og Mai Manniche kan købes i flere forskellige formater. Manniches bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af LIVA.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"CoROpå" af Vibeke Manniche og Mai Manniche

"CoROpå" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er LIVA, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Vibeke Manniche og Mai Manniche "Børnemad 2"

"Børnemad 2" er tilgængelig online som spiralryg. Endnu en af Vibeke Manniche og Mai Manniche fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Liva.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Manniche og Mai Manniche