Bog & idéVibeke Marie Hoff

Bøger skrevet af Vibeke Marie Hoff

Læs mere om Vibeke Marie Hoff
3 produkter
3 produkter
Kiss me goodnight, Olympia
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kiss me goodnight, OlympiaVibeke Marie Hoff
107,86 DKK
Hæftet
(1)
Kiss me goodnight, Olympia
Overlev, Marie
Overlev, MarieVibeke Marie Hoff
199,95 DKK
Lydbog
(0)
Overlev, Marie
Kiss me good night, Olympia!
Kiss me good night, Olympia!Vibeke Marie Hoff
59,95 DKK
EBOG
(1)
Kiss me good night, Olympia!

Mere om Vibeke Marie Hoff

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Vibeke Marie Hoff. På listen nedenfor har du Hoffs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kiss me good night, Olympia!" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Kiss me good night, Olympia!" udgivet af Forfatterskabet.dk

Vibeke Marie Hoffs bøger

Du kan finde to bøger af Vibeke Marie Hoff her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Vibeke Marie Hoff bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Hoff er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forfatterskabet.dk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vibeke Marie Hoffs "Kiss me good night, Olympia!"

Det er muligt at købe Vibeke Marie Hoffs "Kiss me good night, Olympia!" som ebog. "Kiss me good night, Olympia!" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterskabet.dk.

Vibeke Marie Hoff "Kiss me good night, Olympia!"

"Kiss me good night, Olympia!" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Marie Hoff