Bog & idéVibeke Pedersen

Bøger skrevet af Vibeke Pedersen

Læs mere om Vibeke Pedersen
1 produkter
1 produkter
Kvinden som ikon. Iscenesættelse af køn i klassisk film og postmoderne tv
Kvinden som ikon. Iscenesættelse af køn i klassisk film og postmoderne tvVibeke Pedersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Kvinden som ikon. Iscenesættelse af køn i klassisk film og postmoderne tv

Mere om Vibeke Pedersen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Vibeke Pedersen. På listen nedenfor finder du Pedersens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blik og billede, repræsentation og position" udgivet af Medusa - "Mit liv med Nepals børn" udgivet af Harald - "Mit liv med Nepals børn" udgivet af Harald - "TV-værter, kommercialisering og køn i Norden " udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Bevæbnet i sprog" udgivet af Gallo

Mere om Vibeke Pedersens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Vibeke Pedersen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Pedersens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vibeke Pedersens "Blik og billede, repræsentation og position"

Det er muligt at købe Vibeke Pedersens "Blik og billede, repræsentation og position" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Pedersen, kan du godt glæde dig. Det er Medusa, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mit liv med Nepals børn" af Vibeke Pedersen

"Mit liv med Nepals børn" er til salg som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harald.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Pedersen