Bog & idéVibeke Petersen

Bøger skrevet af Vibeke Petersen

Læs mere om Vibeke Petersen
8 produkter
8 produkter
Grundfaglig viden om Profession og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundfaglig viden om Profession og samfundBritta Dumstrei og Trine Holst Mortensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundfaglig viden om Profession og samfund
Kommunikation og samarbejde
Kommunikation og samarbejdeVibeke Petersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikation og samarbejde
Elevens læring og udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elevens læring og udviklingVibeke Petersen
251,96 DKK
Bog
(0)
Elevens læring og udvikling
Skolens teammøder
Skolens teammøderIb Ravn
179,95 DKK
PDF
(1)
Skolens teammøder
Skolens teammøder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skolens teammøderIb Ravn
233,96 DKK
Hæftet
(1)
Skolens teammøder
Inklusionsvejlederen 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusionsvejlederen 1Rasmus Alenkær
386,96 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 1
Håndbog for sprogvejledere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog for sprogvejledereSuzanne Krogh
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog for sprogvejledere
Den målrettede forældresamtale
Den målrettede forældresamtaleVibeke Petersen
115,95 DKK
EBOG
(0)
Den målrettede forældresamtale

Mere om Vibeke Petersen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Vibeke Petersen, kan du vælge i mellem et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elevens læring og udvikling" udgivet af Gyldendal - "Grundfaglig viden om Profession og samfund" udgivet af Akademisk Forlag - "Den målrettede forældresamtale " i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Gunnar Aagaard Andersen" udgivet af Strandberg Publishing - "Inklusionsvejlederen 1" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Vejledning - teori og praksis" i serien "Teori og praksis" udgivet af KvaN - "Skolens teammøder" udgivet af Samfundslitteratur - "Elevens læring og udvikling" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Kommunikation og samarbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Psykologi i skolen - hvad virker?" udgivet af Gyldendal - "Håndbog for sprogvejledere" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Den målrettede forældresamtale" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Art deco i dansk billedkunst 1910-40" udgivet af Gl. Holtegaard

Mere om Vibeke Petersens bøger

Vibeke Petersen har 13 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Vibeke Petersen bøger i flere formater. Petersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Petersens "Elevens læring og udvikling"

Hos Bog & idé er "Elevens læring og udvikling" tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Vibeke Petersen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Grundfaglig viden om Profession og samfund" af Vibeke Petersen

"Grundfaglig viden om Profession og samfund" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Petersen