Bog & idéVibeke Rasmussen

Bøger skrevet af Vibeke Rasmussen

Læs mere om Vibeke Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Kinesiologi cross - crawl
Kinesiologi cross - crawl Vibeke Rasmussen
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Kinesiologi cross - crawl

Mere om Vibeke Rasmussen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Vibeke Rasmussen. På listen nedenfor ser du Rasmussens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervscase" udgivet af Systime - "Kinesiologi cross - crawl " udgivet af Strube

Bøger af Vibeke Rasmussen

Vibeke Rasmussen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Rasmussen som hæftet. Rasmussens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Erhvervscase" af Vibeke Rasmussen

"Erhvervscase" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kinesiologi cross - crawl " af Vibeke Rasmussen

Hos Bog & idé er "Kinesiologi cross - crawl " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Strube, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Rasmussen