Bog & idéVibeke Riisager Bargfeldt

Bøger skrevet af Vibeke Riisager Bargfeldt

Læs mere om Vibeke Riisager Bargfeldt
1 produkter
1 produkter
100 ideer til billedkunst i overbygningen
BOEGERTILSTAERKPRIS
100 ideer til billedkunst i overbygningenVibeke Riisager Bargfeldt
855,95 DKK
Bog
100 ideer til billedkunst i overbygningen

Mere om Vibeke Riisager Bargfeldt

Der er bare én bog af Vibeke Riisager Bargfeldt tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "100 ideer til billedkunst i overbygningen". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "100 ideer til billedkunst i overbygningen" er desuden en del af serien "100 ideer".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Vibeke Riisager Bargfeldts "100 ideer til billedkunst i overbygningen"

Det er muligt at købe Vibeke Riisager Bargfeldts "100 ideer til billedkunst i overbygningen" som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Bargfeldt, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Bargfeldts serie "100 ideer". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Vibeke Riisager Bargfeldt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Riisager Bargfeldt