Bog & idéVibeke Rødsgaard-Mathiesen

Bøger skrevet af Vibeke Rødsgaard-Mathiesen

Læs mere om Vibeke Rødsgaard-Mathiesen
1 produkter
1 produkter
Inklusionsvejlederen 2
Inklusionsvejlederen 2Hans Godske
449,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 2

Mere om Vibeke Rødsgaard-Mathiesen

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Vibeke Rødsgaard-Mathiesen. Det er "Inklusionsvejlederen 2". Det er Dafolo, der har udgivet den på dansk. "Inklusionsvejlederen 2" er desuden udgivet i serien "Inkluderende læringsfællesskaber".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vibeke Rødsgaard-Mathiesens "Inklusionsvejlederen 2"

"Inklusionsvejlederen 2" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Inkluderende læringsfællesskaber". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Endnu en af Vibeke Rødsgaard-Mathiesen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Rødsgaard-Mathiesen