Bog & idéVibeke Schou Tjalve

Bøger skrevet af Vibeke Schou Tjalve

Læs mere om Vibeke Schou Tjalve
2 produkter
2 produkter
Hvor står Danmark nu?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvor står Danmark nu?Vibeke Schou Tjalve
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Hvor står Danmark nu?
Verden på flugt - Artikler fra RÆSON
Verden på flugt - Artikler fra RÆSONSøren Espersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Verden på flugt - Artikler fra RÆSON

Mere om Vibeke Schou Tjalve

Vibeke Schou Tjalve har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Tjalve.
Bøgerne fra Vibeke Schou Tjalve kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Verden på flugt" i serien "Artikler fra RÆSON" udgivet af Ræson - "Hvor står Danmark nu?" udgivet af Ræson - "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal - "Ph.d.-serien. American Jeremiahs" udgivet af Københavns Universitet, Institut for Statskundskab

Mere om Vibeke Schou Tjalves bøger

Vibeke Schou Tjalve har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Tjalves bøger fås i flere formater. Tjalves bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Verden på flugt" af Vibeke Schou Tjalve

Hos Bog & idé er "Verden på flugt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Tjalves serie "Artikler fra RÆSON". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ræson.

"Hvor står Danmark nu?" af Vibeke Schou Tjalve

Hos Bog & idé er "Hvor står Danmark nu?" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ræson, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Schou Tjalve