Bog & idéVibeke Vindeløv

Bøger skrevet af Vibeke Vindeløv

Læs mere om Vibeke Vindeløv
5 produkter
5 produkter
Konfliktmægling
KonfliktmæglingVibeke Vindeløv
699,95 DKK
Hæftet
(0)
Konfliktmægling
Kriminologi
KriminologiHenrik Day Poulsen
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Kriminologi
Konfliktmægling
KonfliktmæglingVibeke Vindeløv
579,95 DKK
EBOG
(0)
Konfliktmægling
Reflexive mediation
Reflexive MediationVibeke Vindeløv
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Reflexive Mediation
Reflexive mediation
Reflexive mediationVibeke Vindeløv
468,95 DKK
PDF
(0)
Reflexive mediation

Mere om Vibeke Vindeløv

Der er mange bøger fra Vibeke Vindeløv på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vindeløv.
Bøgerne fra Vibeke Vindeløv tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Konfliktmægling" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Konfliktmægling" udgivet af Djøf Forlag - "Konfliktmægling" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Konfliktmægling" udgivet af DJØF - "Konfliktmægling" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "International konfliktløsning Civilsamfund, religion og konfliktløsning" i serien "Kapitel 11 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "Reflexive mediation" udgivet af DJØF - "International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur - "Kriminologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Reflexive Mediation" udgivet af DJØF

Vibeke Vindeløvs bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Vibeke Vindeløv hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Vibeke Vindeløv bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Vindeløv udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Vindeløvs "Konfliktmægling"

Hos Bog & idé er "Konfliktmægling" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Konfliktmægling" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.

Vibeke Vindeløv "Konfliktmægling"

Det er muligt at købe Vibeke Vindeløvs "Konfliktmægling" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Vindeløv