Bog & idéVibeke Woldbye

Bøger skrevet af Vibeke Woldbye

Læs mere om Vibeke Woldbye
1 produkter
1 produkter
Europæisk Gobelinkunst
Europæisk GobelinkunstVibeke Woldbye
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Europæisk Gobelinkunst

Mere om Vibeke Woldbye

Du kan kun finde en enkelt bog af Vibeke Woldbye her hos Bog & idé. Det er "Europæisk Gobelinkunst". Den er udgivet af Museum Tusculanum på dansk. "Europæisk Gobelinkunst" er desuden en del af serien "I kommision for Designmuseum Danmark".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vibeke Woldbyes "Europæisk Gobelinkunst"

Hos Bog & idé er "Europæisk Gobelinkunst" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "I kommision for Designmuseum Danmark". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.

Endnu en af Vibeke Woldbye fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Woldbye