Bog & idéVicki Sieling

Bøger skrevet af Vicki Sieling

Læs mere om Vicki Sieling
1 produkter
1 produkter
Pædagogers kompetencer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogers kompetencerDaniela Cecchin
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædagogers kompetencer

Mere om Vicki Sieling

Hvis du søger en bog fra Vicki Sieling, ser du et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sieling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogers kompetencer" udgivet af Akademisk Forlag - "Børns fortællinger" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Vicki Sieling

Du kan købe to bøger af Vicki Sieling her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Sielings bøger fås i udvalgte formater. Sielings bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vicki Sielings "Pædagogers kompetencer"

"Pædagogers kompetencer" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Vicki Sieling "Børns fortællinger"

Hos Bog & idé er "Børns fortællinger" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Sielings serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vicki Sieling