Bog & idéVicky Martin

Bøger skrevet af Vicky Martin

Læs mere om Vicky Martin
2 produkter
2 produkter
M for autisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
M for autismeEleverne fra Limpsfield Grange School og Vicky Martin
224,96 DKK
Hæftet
(1)
M for autisme
M for autisme
M for autismeVicky Martin
189,95 DKK
EBOG
(0)
M for autisme

Mere om Vicky Martin

Vicky Martin har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Martins bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "M for autisme" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "M for autisme" udgivet af Books on Demand - "M for autisme" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Vicky Martins bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Vicky Martin hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Martins bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Martin er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"M for autisme" af Vicky Martin

Hos Bog & idé er "M for autisme" tilgængelig som ebog. Med "M for autisme" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"M for autisme" af Vicky Martin

Det er muligt at købe Vicky Martins "M for autisme" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "M for autisme" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vicky Martin