Bog & idéVictor Halstrøm

Bøger skrevet af Victor Halstrøm

Læs mere om Victor Halstrøm
3 produkter
3 produkter
Ringing the Bell of Freedom
Ringing the Bell of FreedomVictor Halstrøm
9,95 DKK
EBOG
(0)
Ringing the Bell of Freedom
Dr. Engelsburg
Dr. EngelsburgVictor Halstrøm
99,95 DKK
EBOG
(0)
Dr. Engelsburg
Ringing the Bell of Freedom
Ringing the Bell of FreedomVictor Halstrøm
199,95 DKK
Paperback
(0)
Ringing the Bell of Freedom

Mere om Victor Halstrøm

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Victor Halstrøm. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Halstrøm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dr. Engelsburg" udgivet af Books on Demand - "Dr. Engelsburg" udgivet af Books on Demand

Victor Halstrøms bøger

Victor Halstrøm har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Victor Halstrøm bøger i forskellige formater. Halstrøms bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dr. Engelsburg" af Victor Halstrøm

"Dr. Engelsburg" findes på den digitale boghylde som ebog. "Dr. Engelsburg" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Victor Halstrøm "Dr. Engelsburg"

Det er muligt at købe Victor Halstrøms "Dr. Engelsburg" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Victor Halstrøm