Bog & idéVictor van den Bersselaar

Bøger skrevet af Victor van den Bersselaar

Læs mere om Victor van den Bersselaar
1 produkter
1 produkter
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejdeAnette Faye Jacobsen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde

Mere om Victor van den Bersselaar

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Victor van den Bersselaar. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bersselaar.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Victor van den Bersselaars bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Victor van den Bersselaar

Victor van den Bersselaar har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Victor van den Bersselaar bøger i samtlige formater. Bersselaars bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" af Victor van den Bersselaar

Det er muligt at købe Victor van den Bersselaars "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" som e-bog (pdf-format). Det vil sige, at du kan læse "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er til salg hos Bog & idé på afr og er udgivet af Gyldendal Akademisk.

Victor van den Bersselaar "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde"

"Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Bersselaars serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Victor van den Bersselaar