Bog & idéVictoria Benedictsson

Bøger skrevet af Victoria Benedictsson

Læs mere om Victoria Benedictsson
3 produkter
3 produkter
Gaveæske med fire kvindelige pionerer
Gaveæske med fire kvindelige pionererKarin Michaëlis
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Gaveæske med fire kvindelige pionerer
Penge
PengeVictoria Benedictsson
49,95 DKK
EBOG
(0)
Penge
Pengar
PengarVictoria Benedictsson
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Pengar

Mere om Victoria Benedictsson

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Victoria Benedictsson. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Benedictsson.
Bøgerne fra Victoria Benedictsson udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Penge" udgivet af Gyldendal - "Pengar" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Victoria Benedictssons bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Victoria Benedictsson hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Victoria Benedictsson bøger i udvalgte formater. Benedictssons bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Victoria Benedictssons "Penge"

Hos Bog & idé er "Penge" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Penge" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Pengar" af Victoria Benedictsson

"Pengar" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Pengar" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Victoria Benedictsson