Bog & idéVictoria Davidsen

Bøger skrevet af Victoria Davidsen

Læs mere om Victoria Davidsen
2 produkter
2 produkter
Moods
BOEGERTILSTAERKPRIS
MoodsVictoria Davidsen
170,96 DKK
Hardback
(0)
Moods
Launen
LaunenVictoria Davidsen
189,95 DKK
Hardback
(0)
Launen

Mere om Victoria Davidsen

Der findes en del bøger af Victoria Davidsen til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Davidsens seneste bøger.
Bøgerne fra Victoria Davidsen kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Launen" i serien "Mein erstes Buch Lesen leicht gemacht!" udgivet af Turbine - "Moods" i serien "My first book" udgivet af Turbine - "Humør " i serien "Min første bog" udgivet af Turbine - "Humør og følelser" i serien "Jeg læser¤Dig og din verden" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Victoria Davidsen

Victoria Davidsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Davidsen som hardback. Victoria Davidsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Turbine.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Launen" af Victoria Davidsen

"Launen" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er en del af Davidsens serie "Mein erstes Buch Lesen leicht gemacht!". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Turbine.

"Moods" af Victoria Davidsen

Det er muligt at købe Victoria Davidsens "Moods" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i Davidsens serie "My first book". Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Victoria Davidsen